Veilig en comfortabel naar uw plaats van bestemming.
snel en eenvoudig een offerte opvragen

Schoolreizen

Het jaarlijkse schoolreisje is nog altijd één van de hoogtepunten op de basisschool. Al aan het begin van het nieuwe jaar wordt er druk overlegd waar de kinderen dit jaar met schoolreisje naar toe mogen. Past het ook allemaal binnen het budget?  Wij denken hierin graag met u mee! 

Hieronder hebben wij al een selectie voor u aangemaakt met meerdere bestemmingen, waar u verzekerd bent van een geslaagde schoolreis! Staat de bestemming die u in gedachten had er niet tussen, dan maken wij voor u geheel vrijblijvend een offerte. Aarzel niet en vraag direct een offerte aan via de button of bel ons voor een prijsopgave. U bereikt ons op (0570) 564444

De gezelligste schoolreis begint met Ensink Personenvervoer.

Let op! Genoemde prijzen zijn richt- en vanafprijzen op basis van 50 personen per touringcar. Factoren als vertrekplaats, reisduur, reisdatum en andere wensen kunnen van invloed zijn op de prijs. Vraag daarom vooral een offerte aan, we kunnen dan op basis van uw wensen een passend aanbod doen.

 

Apenheul

prijs: vanaf €19,- p.p.

De Flierefluiter

prijs: vanaf €17,- p.p.

 

Juliana Toren

prijs: vanaf €20,50 p.p.

 

 

 

Burgers' Zoo

prijs: vanaf € 22,75 p.p.

 

 

De Waarbeek

prijs: vanaf €21,- p.p.

 

 

Avonturenpark Hellendoorn

prijs: vanaf €23,50 p.p.

 

 

Attractiepark Slagharen

prijs: vanaf €22,50 p.p.

 

 

Voor de kleintjes:

 

De Koperen Ezel

prijs: vanaf €9,50 p.p.

 

Skelterboerderij Hanskamp

prijs: vanaf €xx,xx p.p.

Staat de bestemming die u in gedachte had er niet tussen, dan maken wij voor u geheel vrijblijvend een offerte. 

Ensink Personenvervoer levert leuke, nieuwe maar vooral betaalbare schoolreizen. Het aanbieden van vervoer is onze specialiteit, maar wij kunnen u ook verder ondersteunen. Ziet u op tegen de tijdrovende beslommering, dan nemen wij u dat graag uit handen. In overleg regelen wij vervoer, entree en een compleet arrangement.

Op de "grote dag" staan de touringcars keurig op tijd op de afgesproken plaats. Eenmaal op de plek van bestemming zorgenwij dat u niet in de lange rijen bij de kassa's hoeft te staan. Het kinderfeest kan direct beginnen. Onze vriendelijke chauffers gaan graag met uw kinderen op stap!