Taxi reserveren:0570 - 56 44 44
Veilig en comfortabel naar uw plaats van bestemming.
snel en eenvoudig een offerte opvragen

De Flierefluiter (Raalte)

Indoor en outdoor speelparadijs met kinderboerderij in Raalte.

Kinderen kunnen hun wildste ideeën werkelijkheid laten worden op de blokkenzolder. Lekker glijden op de familieglijbaan of zelfs op de vrije val glijbaan. Hoe snel kun jij door het obstakelparcours komen? Zorg dat je niet in het water valt bij de krokodillen en steek over met een touwbrug. Zorg dat je in evenwicht blijft met je vriendjes en vriendinnetjes op de vierpersoons wipwap en kijk wie het hoogste kan springen op de trampolines.

Op de kinderboerderij zijn veel verschillende dieren. Er lopen o.a. schapen, geiten, koeien, kippen en eenden. ook is er een knuffelruimte met konijnen en cavia's. Verder zijn er twee pony's en een ezel. Op de pony's kan ook worden gereden. Als je goed kunt rijden, mag je de pony ook voor een karretje spannen om daar een ritje mee te maken over het terrein.

Prijs: Vanaf €15,- p.p. (incl. reis per luxe touringcar en entrée)

Voor extra opties en arrangementen kijkt u HIER. Bij het aanvragen van een offerte kunt u uw extra wensen aangeven, op basis hiervan zal een passende offerte worden opgesteld.

Het aanvragen van een offerte kan door op de knop "Offerte aanvragen" te klikken bovenaan de pagina, of door hier te klikken.